Dupa concursul pentru postul de Inspector Scolar General, castigat pentru Maramures de Ana Moldovan, Ministerul Educatiei Nationale a scos la concurs si posturile de adjuncti din inspectorate. Cei interesati au avut la dispozitie zece zile pentru a-si intocmi dosarele de concurs si a le depune la Inspectoratul Scolar Judetean. Din Maramures, s-a inscris cate o persoana pentru fiecare post.

„In perioada imediat urmatoare s-au desfasurat inscrierile pentru ocuparea celor doua posturi de inspector scolar general adjunct si cea de director al CCD. Perioada de inscriere si depunere a dosarelor a fost intre 23 martie si 5 aprilie. S-au depus trei dosare, doamna Delia Ardelean si subsemnatul (n.r.Vasile Ban) pentru functiile de inspector general adjunct si domnul Gelu Todorut pentru cea de director a CCD Maramures”, spune Vasile Ban, inspector general adjunct ISJ Maramures

Functiile nu au starnit un interes mare in randul dascalilor maramureseni iar concurenta este inexistenta. Practic, ocupantii acestor functii candideaza pentru un nou mandat.

„Sunt posturi cu mare responsabilitate vis- a- vis de ceea ce inseamna sistemul si procesul de invatamant in perioada actuala si perspectiva. Noi am asteptat sa se inscrie si alti colegi, concursul este concurs, cel mai bun sa castige. Din pacate, am ramas doar cei trei pentru cele trei posturi. O sa ne pregatim in functie de limita posibilitatilor , suntem mereu si la serviciu si speram sa obtinem un rezultat favorabil”, adauga Vasile Ban.

In perioada 20 aprilie - 29 mai sunt programate interviurile, la sediul Ministerului Educatiei, precum si sustinerea planului managerial. Candidatii din judetul nostru sunt programati la concurs marti, 19 mai.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet