Inspectoratul de Poliție al Județului Maramureș, prin Compartimentul de Analiză și Prevenire a Criminalității, organizează pentru elevii claselor 0 - IV un concurs de desene/felicitări cu tema: LA MULȚI ANI, POLIȚIA ROMÂNĂ!

Invităm copiii să dea frâu liber creativității și să ilustreze gânduri sau urări pentru Poliție la ceas aniversar, modul în care percep ei instituția Poliției și rolul polițistului sau cum ar trebui să fie lumea din jurul lor pentru ca ei să se simtă în siguranță.

Lucrările pot fi trimise prin poștă sau pot fi depuse la sediul Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș, din Baia Mare, str. 22 Decembrie nr. 37, până la data de 16 martie 2018.

Pe fiecare lucrare să apară vizibil: numele, prenumele elevului, școala, clasa, numele și numărul de telefon al cadrului didactic. Desenele pot fi realizate în acuarele/tempera/creion pe coală de desen de dimensiune A4 (bloc mic de desen). Fiecare copil poate participa la concurs cu maxim două lucrări (câte una la fiecare secțiune).

La aprecierea lucrărilor se vor avea în vedere: respectarea temei de concurs, originalitatea și claritatea mesajului.

Premierea câștigătorilor va avea loc în săptămâna 16 - 23 martie a.c., câștigătorii urmând a fi anunțați telefonic.

Pentru relații suplimentare puteți apela Compartimentul de Analiză și Prevenire a Criminalității - telefon 0262/207705.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet