Tema primei ediţii este: COMPROMISURI, DRAGOSTE ŞI VISURI

Înscrierile precum şi rezervările pentru a participa în calitate de concurent sau spectator se fac la numărul de telefon 0755666476 sau la adresa de e-mail taramaramuresului@yahoo.com

SQS este un concurs de artă și oratorie care promovează liberatea de exprimare, libertatea de gândire și umanismul. SQS permite oratorilor amatori si profesionisti, să-și invingă temerile, să-și transmită mesajele, să-și dezvăluie viziunile.

Esenta SQS - este LIBERTATEA. Scopul SQS este eliberarea de sub jugul emotiilor distructive și de limitarile nocive ale societatii.
SQS are ca simbol atomul= Indivizibil( gr.) pentru ca SQS promoveaza conceptul de Dezvoltare Colectiva si lupta pentru Unitate.

Deviza SQS este: Speak Louder Your Words Can Change The World! (Vorbește mai tare vorbele tale pot schimba lumea)

O ediţie SQS este împărţită în 3 etape şi o finală. La fiecare etapă participă 9 concurenţi, primii 3, intră în finală. Pe lângă aceștia exista o gazda a fiecarei etape si un invitat special.

Ce ne așteaptă? Vom asculta 9 discursuri pregătite. Fiecare concurent are la dispoziție intre 3-9 minute pentru a-şi sustine discursul și a-şi livra mesajul.

Concurenţii se pot folosi pe lângă arta oratorica de orice alta arta sau metodă pentru a transmite cât mai eficient mesajul. Singura solicitare este ca metoda să fie integrata în discurs și sa aibă legătura cu mesajul. După fiecare discurs, publicul are șansa sa adreseze întrebări fiecărui concurent. Se va adresa o întrebare dacă participantul a vorbit 3 minute, 2 întrebări dacă a vorbit 6 min, 3 întrebări dacă a vorbit 9 minute.

Înainte cu 2 minute de expirarea timpului alocat se va ridica un cartonaş care ii cere concurentului să își formuleze concluzia. Dacă un vorbitor depășește 9 minute i se opreşte microfonul. Dupa ascultarea tuturor discursurilor, juriul de specialitate şi publicul vor vota câștigătorii pe baza formularului de vot pus la dispoziție. Se va face o medie între votul juriul de specialitate şi votul publicului, care vor reprezenta fiecare jumătate din nota finală.

La fiecare ediţie vor exista premii pentru cei mai talentaţi oratori, precum şi multe premii surpriză pentru spectatori, care vor participa la tombola.
SQS se află la a doua ediţie în Sighetu Marmaţiei şi este proiect Districtual Rotaract 2241 România şi Republica Moldova. S-a implementat şi este în curs de implementare în oraşe ca Bistriţa, Piatra-Neamţ, Bucureşti, Craiova, Suceava, Chişinău.

Vă aşteptăm cu drag!

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet