Nenorocirea s-a produs în data de 23 mai pe o stradă din Sighetu Marmaţiei. Femeia a fost atacată cu un cuţit în timp ce ieşea dintr-un magazin- Întreaga scenă petrecându-se în văzul trecătorilor. După ce bărbatul a tăiat-o în jurul gâtului şi i-a înfipt cuţitul de mai multe ori în zona pieptului, a fugit pe o stradă lăturalnică în timp ce femeia a căzut lângă un copac din apropiere într-o baltă de sânge.

Din nefericire, rănile suferite de femeie i-au fost fatale, astfel, la scurt timp după ce a ajuns la spital, a decedat. Oamenii legii au reuşit să vadă întreaga scenă cu ajutorul unor camere de filmat amplasate în zonă.

La scurt timp, individul a fost reţinut şi dus la secţia Psihiatrie Bărbaţi din cadrul Spitalului Municipal Sighetu Marmaţiei pentru efectuarea unei expertize medico - legale prin care să se stabilească dacă a avut discernământ în momentul comiterii faptei.

În cele din urmă specialiştii au constatat că bărbatul a comis omorul cu discernământ, astfel că a fost arestat preventiv. Zilele trecute, judecătorii au decis să îl trimită după gratii pe individ pentru 15 ani pentru comiterea infracţiunii de omor calificat.

Decizia nu este definitivă şi poate fi atacată cu apel în termen de zece zile.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și