Plata acestuia s-a făcut într-un bar cu profil sportiv din Sighet și a constat în suma de 50 lei + două beri. Acesta a spart în noapte ambele geamuri ale sediului, după care și-a încasat plata.

După ce s-au depus la Poliție imaginile surprinse de camerele de supraveghere care îl incriminau direct pe numitul Tămaș Iulian Lucian pentru fapta comisă, acesta fost trimis în judecată de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Sighet pentru comiterea infracțiunii de distrugere.

În fața Instanței, inculpatul nu a vrut să dezvăluie identitatea celor care l-au plătit să spargă geamurile, motivând că îi este frică.

Prin sentința penală, comunicată prin minuta penală nr. 496 / 02.12.2015, Judecătoria Sighetu Marmației îl condamnă pe inculpatul Tămaș Iulian Lucian la pedeapsa de șase luni de închisoare, la care aplică un spor de pedeapsă de o lună, acesta urmând să execute șapte luni de închisoare cu executare.

Inculpatul mai are o condamnare anterioară de 12 luni de închisoare cu suspendare, condamnare pentru care a fost revocată suspendarea executării pedepsei. Așadar, inculpatul Tămaș Iulian Lucian urmează să execute în total 1 an și 7 luni de închisoare.

Totodată, Judecătoria Sighet îl obligă pe inculpat la plata sumei de 700 lei către partea civilă cu titlu de despăgubiri materiale (contravaloarea pagubei produse prin spargerea geamurilor).

Decizia Judecătoriei Sighet nu este definitivă, putând fi atacată cu apel în zece zile de la comunicarea către Inculpat. Menționăm că Tămaș Iulian Lucian se bucură în continuare de prezumția de nevinovăție, până la rămânerea definitivă a pedepsei.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet