Am solicitat, de asemenea, alocarea de urgență a unor fonduri din bugetul local pentru dotarea cu mobilier a camerelor din acest imobil care nu dispun de astfel de facilități. Tototdată, trebuie ca Primăria Borșa să facă în așa fel încât fiecare cameră să aibă apă curentă, curent electric și încălzire, pentru ca bolnavii sau persoanele posibil infectate să aibă parte de condiții decente de cazare.

Precizăm că imobilul desemnat deja de Primărie drept zonă de carantină, clădirea D3 a Spitalului de Recuperare Borșa, este o ruină și nu este potrivit pentru cazarea cetățenilor suspecți a fi infectați sau bolnavi. “Semenii noștri au nevoie de respect și de condiții decente de cazare, în situația de criză pe care o traversăm. Cei care se ocupă de gestionarea crizei trebuie să se gândească la faptul că printre bolnavi sau suspecți s-ar putea număra chiar ei ori membri ai familiilor lor”, a precizat Gavrilă Bor, candidatul USR la funcția de primar al orașului Borșa.

USR Borșa solicită gestionarea cu responsabilitate a situației, astfel încât pierderile de vieți omenești, dar și suferințele borșenilor, să fie cât mai puține.

Filiala USR Borșa

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și