,,PNDR 2014-2020 se află într-o fază avansată, dacă mă raportez și la celelalte state europene, dar și la celelalte programe pe care le avem la nivel național și trebuie să vă spun că România, Ministerul Agriculturii, deja a transmis, informal, acest program către forurile europene. Suntem între primele cinci state care au făcut acest lucru și este un lucru care arată că instituțiile țării, care lucrează cu fonduri europene, din Ministerul Agriculturii, și-au făcut treaba", a spus Constantin.

Vicepremierul a precizat că PNDR 2014-2020 este un program simplificat față de cele care au existat până acum, cu fonduri importante "dar nu suficiente, deci a trebuit să ne concentrăm exact pe cercetările pe care noi le-am făcut în piață".

Constantin se află luni, la Galați, pentru prezentarea PNDR 2014-2020 în a șaptea conferință regională, desfășurată ,,Satul românesc are viitor". ,,Am fost la Maramureș, Timiș, Brașov, Teleorman, Iași, Dolj, acum la Galați, iar săptămâna viitoare conferința națională finală, la Pitești, unde vor veni reprezentanți din toată țara", a menționat el.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și