În data de 30 decembrie a.c., în jurul orei 8.00, poliţiştii de frontieră de la Sectorul PF Sarasău au observat două persoane care se deplasau de la râul Tisa, către interiorul ţării transportând două raniţe voluminoase.

Astfel, poliţiştii de frontieră au procedat la reţinerea bărbaţilor, aceştia fiind identificaţi ca fiind Ilie C. şi Ioan L., de 34 respectiv 20 ani, domiciliaţi pe raza judeţului Maramureş.

La controlul efectuat asupra bagajelor, lucrătorii noştri au observat în acestea mai multe pachete cu țigări, fapt pentru care persoanele în cauză au fost conduse la sediul sectorului, în vederea efectuării unui control amănunțit.

Cu această ocazie, în urma inventarierii ţigărilor a rezultat cantitatea de 800 pachete de provenienţă ucraineană, în valoare de 7.000 lei.
Totodată, asupra celor doi bărbaţi a fost descoperită şi o undiţă cu care aceştia au tras coletele cu ţigări, prin apă, de pe malul ucrainean pe cel românesc.

Cei doi maramureşeni sunt cercetaţi sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, iar ţigările au fost ridicate în vederea confiscării, fiind anunţate şi autorităţile statului vecin despre caz.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și