“Cu această ocazie lucrătorii noştri au efectuat semnalele regulamentare pentru oprirea la control a autovehiculului, constatându-se faptul că maşina era condusă de Ioan R., de 53 ani.

La controlul efectuat de către poliţiştii de frontieră, sub scaunele autoturismului şi în locaşuri special amenajate au fost descoperite mai multe pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană, fapt pentru care persoana în cauză şi autoturismul au fost conduse la sediul sectorului în vederea continuării cercetărilor.

În urma inventarierii ţigărilor a rezultat cantitatea de 400 pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană în valoare de 3.600 lei, cantitate ce a fost ridicată în vederea confiscării. Ioan R., domiciliat pe raza judeţului Maramureş, este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de colectarea, deţinerea, producerea, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea şi vânzarea bunurilor sau a mărfurilor, care trebuie plasate sub un regim vamal cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârşirii acesteia, iar la finalizarea cazului urmând a se lua toate măsurile legale ce se impun”, a declarat Radu Lungu, purtător de cuvânt al ITPF Sighetu Marmaţiei.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și