Bărbatul nu a oprit la semnalele politistului de frontiera, a pierdut controlul volanului și a intrat cu mașina într-o magazie de pe marginea drumului, fiind solicitată ambulanța în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Ieri, 07 septembrie a.c., în jurul orei 13.00, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Brodina, jud. Suceava, pe timpul desfăşurării misiunilor specifice în zona de competenţă, au efectuat semnalele regulamentare pentru a opri la control pe raza localităţii Falcău un autoturism marca Volvo S60, înmatriculat în Marea Britanie.

Conducătorul auto a ignorat semnalele polițistului de frontieră, fapt pentru care lucrătorii noștri au trecut la urmărirea mașinii.

Șoferul si-a continuat deplasarea cu viteza, iar după aproximativ 300 de metri, a pierdut controlul volanului, a ieșit de pe partea carosabilă, intrând cu mașina într-o magazie care se afla pe marginea drumului.

La fața locului, colegii noștri au solicitat prin Serviciul de Urgență 112 o ambulanță care a procedat la transportarea conducătorului auto, identificat ca fiind Ovidiu C. de 21 de ani, domiciliat pe raza jud. Suceava, la Spitalul municipal Rădăuți pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Din primele verificări, în autoturism au fost observate mai multe colete cu țigări care împreună cu mașina au fost transportate la sediul sectorului pentru continuarea cercetărilor.

În urma efectuării unui control amănunțit asupra autoturismului au fost descoperite 7 baxuri, care conțineau 3.410 pachete cu țigări de proveniență ucraineană, marca Marble, în valoare de aproximativ 40.000 lei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de contrabandă și vătămare corporală din culpă.

Totodată, autoturismul marca Volvo, în valoare de 2.000 lei, folosit la transportul țigărilor a fost indisponibilizat la sediul poliției de frontieră, până la finalizarea cercetărilor.

În continuare, se desfășoară activități specifice sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți, urmând ca la final să fie luate măsurile legale ce se impun.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet