Proiectul a fost întocmit în urmă cu vreo 6-7 ani și cuprinde 37 de volume de documentație și studii, în total un metru cub de acte.


Deși SPG Urbana a dorit implementarea acestui proiect, executivul Primăriei Sighet a fost deinteresat și l-a lăsat să zacă prin sertare ani de zile.


„În calitate de Primar voi reactualiza acest proiect și îl vom depune spre finanțare printr-o firmă specializată în implementare de proiecte finanțate pe fonduri europene. Cofinanțarea municipiului Sighet de la bugetul local va fi de 2% + cheltuieli neeligibile, aprox 1%-2%, restul fiind bani europeni”, a declarat Nicolae Iuga.


Acest proiect va fi pus în practică în cursul anului 2021. Astfel, aceste cartiere vor beneficia de înlocuirea canalizării, îngroparea tuturor utilităților, inclusiv cablurile de curent, telefonie etc, refacerea fundației străzilor, luând în calcul multe noi locuri de parcare, amenajarea spațiilor verzi + locuri de joacă pentru copii. În asârșit aceste cartiere vor arăta așa cum trebuie, cartiere în care locuiesc oameni, în adevăratul sens al cuvântului.


„Nu ne oprim aici! În cursul anului 2021 vom realiza mai multe proiecte asemănătoare și pentru celelalte cartiere din Sighet, proiecte care vor fi implementate în cursul anilor 2022 – 2023”, a mai declarat Nicolae Iuga, candidatul Pro românia pentru funcția de Primar al Sighetului.


Împreună DEZVOLTĂM SIGHETUL!


Un CONTRACT valorează mai mult decât o mie de promisiuni!


Acest material a fost comandat de partidul Pro România filiala Maramureș și realizat de Zapca Daniel Înt. Ind., cod unic de identificare: 21200010.

Citește și

loading...