În cadrul activităţilor desfăşurate, poliţiştii au constatat 754 contravenţii ce au fost sancţionate cu amenzi în valoare totală de aproximativ 175 000 de lei. Cele mai multe, aproape 80%, au vizat nerespectarea normelor rutiere. 174 de conducători auto au fost depistaţi în timp ce conduceau autovehicule cu viteză peste limita legală.

Tot în domeniul rutier poliţiştii au constatat 15 infracţiuni: şapte infracţiuni de conducere pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie, şase infracţiuni de conducere sub influenţa băuturilor alcoolice, o infracţiune de conducere pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat şi o infracţiune de conducere pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată.

Poliţiştii specializaţi în investigarea criminalităţii economice au verificat 248 persoane fizice şi juridice, au înregistrat şase dosare penale, dintre care patru pentru evaziune fiscală şi au confiscat bunuri în valoare de 3000 de lei.

Şi în perioada următoare poliţiştii de ordine publică, investigaţii criminale, investigarea criminalităţii economice, cei de poliţie rutieră şi de la alte structuri vor acţiona pentru asigurarea unui climat corespunzător de ordine şi siguranţă publică şi pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet