Având în vedere faptul că viteza este una dintre principalele cauze generatoare de accidente rutiere, poliţiştii Serviciului Rutier Maramureş, împreună cu cei de la Serviciul Rutier Sălaj, au desfăşurat ieri o acţiune comună pe DN 1C şi DN 1H. Activităţile desfăşurate au avut ca scop prevenirea producerii de accidente de circulaţie pe fondul vitezei excesive precum şi depistarea şi sancţionarea conducătorilor auto care nu respectă regimul legal de viteză.

Pe timpul derulării acţiunii au fost folosite şapte aparate radar care au înregistrat 70 de autoturisme ce rulau cu viteză peste limita legală admisă. Totodată, participanţii la acţiuni au constatat alte 37 de abateri de la normele privind circulaţia pe drumurile publice. Valoarea totală a amenzilor aplicate a fost de aproape 50 000 de lei.

Ca măsuri complementare, poliţiştii au retras un certificat de înmatriculare şi au reţinut în vederea suspendării nouă permise de conducere de la şoferi care au depăşit cu peste 50 de km/h viteza maximă admisă.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet