Poliţiştii Biroului Rutier Baia Mare au organizat şi desfăşurat o acţiune pentru prevenirea şi combaterea evenimentelor rutiere soldate cu rănirea pietonilor. Astfel, poliţiştii au urmărit atât depistarea conducătorilor auto care nu acordă prioritate de trecere pietonilor cât şi identificarea pietonilor care se angajează în traversări neregulamentare prin locuri nepermise şi fără să se asigure.

Poliţiştii din Dragomireşti şi cei din Bogdan Vodă au acţionat împreună cu specialişti din cadrul Registrului Auto Român Maramureş pentru depistarea şi sancţionarea şoferilor care se deplasează cu autovehicule fără respectarea normelor tehnice în vigoare.

Controale în trafic au fost efectuate şi pe raza altor localităţi de pe raza judeţului. Pe DN 18 în localitatea Şugatag, poliţiştii au identificat un bărbat în vârstă de 70 de ani care se deplasa cu un motociclu chiar daca nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule iar la Câmpulung la Tisa poliţiştii au identificat un localnic de 29 de ani care transporta cu o căruţă material lemnos pentru care nu a putut prezenta documente legale de provenienţă.

Astfel, pe parcursul zilei de ieri, poliţiştii rutieri au aplicat, pentru neregulile constatate, 81 de sancţiuni contravenţionale. Valoarea amenzilor aplicate depăşeşte 18 000 de lei. De asemenea, ca măsură complementară, au fost reţinute 15 permise de conducere şi au fost retrase cinci certificate de înmatriculare.

Poliţiştii vă îndrumă să respectaţi cu stricteţe regulile de circulaţie pe drumurile publice şi vă urează drum bun, în siguranţă!

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și