Nenorocirea s-a produs vineri după-amiază, puțin înainte de ora 16, în localitatea Mănășturel, din comuna Cuzdrioara. Descoperirea a fost făcută chiar de mama copilului. Din primele informații, acesta și-a găsit fiul cu gâtul prins între componentele căruciorului în care dormea.

Din câte se pare, el a fost strangulat de bara de protecție a căruciorului.

Cu ajutorul unui vecin, micuțul a fost dus de urgență la Spitalul Municipal Dej, însă din păcate medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva și au declarat decesul.

"La data de 8 mai, în jurul orei 15.40, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Dej au fost sesizați de către personalul medical din cadrul Spitalului Municipal Dej despre faptul că un minor în vârstă de un an și 6 luni, din comuna Cuzdrioada, a decedat.

În urma primelor cercetari, s-a stabilit faptul că minorul a fost culcat de către mama sa în cărucior, aceasta continuându-și activitățile casnice. Ulterior, femeia ar fi părăsit pentru puțin timp locuința, deplasându-se într-o anexă a gospodăriei, iar la întoarcere și-a găsit copilul prins între componentele căruciorului.

Minorul a fost transportat la o unitate medicală, unde a fost declarat decesul. Cercetările continuă pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care a survenit decesul și luarea măsurilor legale.", au transmis reprezentanții IPJ Cluj.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și