O tânără de 17 ani din oraşul Cavnic, Carla, dată oficial în urmărire, după ce a fugit de acasă, a anunţat pe reţelele de socializare că s-a logodit. Alesul inimii e un bărbat de 40 de ani.

În urma unor discuții în contradictoriu cu părinţii, fata a plecat de acasă, cu două zile în urmă. Văzând că nu se mai întoarce, tatăl ei a sunat la 112.

Poliţiştii au început imediat căutările, deschizând şi un dosar de lipsire de libertate.

Însă adolescenta a anunţat pe Facebook că este bine. Mai mult, chiar, şi-a fotografiat şi inelul de logodnă pe care bărbatul de 40 de ani, un şofer de TIR, i l-a oferit. Ea a scris că a fost cerută în căsătorie și a spus Da.

Și el și ea au postat apoi pe rețelele de socializare fotografii împeună, spunând că sunt foarte fericiți.

"Polițiștii din Cavnic au fost sesizați de către un bărbat de 52 de ani din Cavnic, cu privire la faptul că fiica acestuia, în vârstă de 17 ani, pe fondul unor discuții în contradictoriu, a plecat voluntar de la domiciliu și nu s-a mai întors acasă.

Semnalmente minoră: înălțime aproximativ 1,64 m, aproximativ 67 kg, păr șaten având vopsite șuvițe mov, ochi căprui. La data dispariției a fost îmbrăcată cu tricou negru, pantaloni albi cu dungi negre și o bluză albastră.

Persoana în cauză a mai fost plecată voluntar de la domiciliu, fiind găsită și predată părinților, nefiind victima vreunei infracțiuni.

Minora este dată în urmărire, iar polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de lipsire de libertate.", a fost comunicatul Poliției din Cavnic, joi de dimineață.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet