Gravul accident de circulaţie s-a produs duminică seara pe raza localităţii Copalnic Mănăştur. Un copil a fost lovit de un autoturism după care şoferul a vrut să îşi continue drumul doar că a derapat şi s-a oprit cu maşina în stâlpul unei case. Evenimentul rutier s-a produs într-o curbă când şoferul a pierdut controlul direcţiei de mers. A pătruns pe contrasens şi a lovit un copil de 13 ani care se afla pe marginea şoselei. În urma impactului, copilul a suferit răni grave. După ce i-au fost acordate primele îngriiri medicale, acesta a fost transportat la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean Baia Mare.

Şanse mici de supravieţuire

Imediat după ce băieţelul a ajuns la spital medicii i-au dat puţine şanse de supravieţuire. Aceştia spun că minorul a intrat în comă profundă şi că a suferit multiple leziuni la nivelul capului şi la plămâni.

„Copilul minor, a ajuns la spital în stare foarte gravă. Se afla în comă profundă post traumatică şi a suferit o contuzie pulmonară stângă. Astăzi dimineaţă, pacientul a intrat în moarte cerebrală. Practic, inima lui funcţionează doar cu ajutorul aparatelor. Părinţii lui se găndesc să îl transfere la un alt spital, însă suntem reticenţi în ceea ce priveşte starea lui. Din păcate este doar un copil, iar în ultima perioadă mai mulţi minori au fost victimele accidentelor rutier în judeţ” a declarat Vasile Pop, directorul medical al Spitalului Judeţean „Dr. Constantin Opriş” Baia Mare.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet