De altfel, multi au stat coada zilele acestea la biserica Sfantul Gheorghe cel Nou, unde a fost depus pentru priveghi, ca sa-i aduca un ultim omagiu. In drum spre cimitir, cortegiul funerar a facut un popas in fata Palatului Parlamentului.

Sute de oameni s-au adunat la cimitirul Ghencea Militar ca sa isi ia ramas bun de la Vadim Tudor. Cei mai multi oameni simpli, insa si oficialitati.

Corneliu Vadim Tudor a fost inmormantat cu onoruri militare la cimitirul Ghencea Civil. Sute de oameni, prezenti la ceremonie


Corneliu Vacaroiu: "Pentru mine e greu. Eram apropiati, e o mare pierdere, om de mare cultura."

In drum spre cimitir, cortegiul s-a oprit si la casa din Cotroceni in care a locuit Vadim Tudor. Inainte de acest moment insa, alte sute de oameni s-au inghesuit sa-i aduca un ultim omagiu fostului presedinte al PRM la biserica Sfantul Gheorghe cel Nou.

Multi s-au inghesuit ca sa imortalizeze momentul.
poza priveghi vadim

Viorel Lis: "A fost un om controvesrsat, dar un om cinstit, un om corect, si dintre toti se vedea, cum sa spun, se vedea ca e patriot. Mare patriot."
Cu toata ca nu erau in cele mai bune relatii, dupa imensul scandal din 2012,

Oana Zavoranu a venit si ea pentru ultima data la cel suparanumit Tribunul. Din spusele artistei, Vadim si-ar fi cerut scuze pentru insultele aduse vedetei la vremea respectiva.

Oana Zavoranu: "Sunt trista, pentru ca iti trebuie o tarie de caracter enorma sa spui "iarta-ma, te rog, am gresit" sau "e vina mea"."

Pana miercuri seara, tarziu, mai multe persoane publice au venit la capataiul lui Vadim Tudor.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și