Cel pe care poliţiştii îl suspectează că a comis oribila crimă s-ar fi dus la o vecină căreia i-a spus că a găsit un cadavru în pălincărie. Femeia a mers acolo şi l-a văzut pe bărbat pe jos, fără suflare. A pus mâna pe telefon şi a sunat imediat la 112. Suspectul a fost găsit de poliţişti în apropiere de locul crimei.

Ionela Cozma, IPJ Maramureș: "Cadavrul a fost transportat la spital, în vedere efectuării necropsiei. Poliţiştii continuă cercetările, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş".

Prea băut ca să ştie ce a făcut

Luat la întrebări de poliţişti, suspectul, aflat sub influenţa alcoolului, a început să se simtă rău şi a fost dus la spital. Urmează acum să i se facă expertiza psihiatrică pentru a se stabili dacă a avut discernământ în momentul comiterii crimei.

Bogdan Gabor, prim-procuror Parchetul de pe lângă Tribunalul Maramureş: "Au fost identificați martori şi audiaţi şi o persoană a fost internată la un spital de psihiatrie".

Potrivit unor surse din anchetă, cei doi bărbați întâi au băut şi apoi s-au luat la ceartă. De aici până la bătaie a mai fost un singur pas. Totul s-a terminat când unul dintre ei a scos un cuţit.

Reporter -Localnic: - Ce vorbeau oameni aici că s-a întâmplat?
- Nu ştiu, poliţia a venit şi a aflat. Habar n-am.
- S-au bătut? Îi cunoaşteţi pe ăştia?
- Eh.

Atât victima cât şi presupusul criminal sunt din Berchez, sat aflat la 4 kilometri distanţă de oraşul Șomcuta Mare, unde a avut loc crima.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet