Femeia nota într-un jurnal toate ameninţările fostului iubit. Voia să-şi recupereze copilul pe care judecătorii îl încredinţaseră tatălui, aşa că la ultima întâlnire a înregistrat discuţia cu bărbatul.

Fostul soţ: Eu te-am avertizat, l-am avertizat şi pe ăla de tată-tău, dacă nu vă vedeţi de treabă, o să vă asumaţi urmările toţi.

Iar urmările au fost tragice pentru mama de 37 de ani. Femeia care îşi vizita zilnic fetiţa încredinţată de judecători tatălui a fost găsită moartă în garsoniera închiriată de fostul concubin.

Poliţiştii bănuiesc că ar fi fost ucisă chiar sub ochii copilei de 3 ani.

Florina Meteș, IPJ MM: Bănuit de omor este fostul concubin al femeii în vârstă de 47 de ani, faţă de care s-a dispus măsura internării la spitalul din Sighetul Marmaţiei.

Medicii psihiatri trebuie să stabilească dacă bărbatul a avut discernământ în momentul în care a ucis-o pe mama fiicei lui. Cu toate acestea, cunoscuţii femeii spun că tânăra trăia în teroare de ani de zile.

Colegele tinerei au presimţit o nenorocire şi l-au sunat pe iubitul actual al acesteia. Bărbatul a fost cel care a alertat poliţia.

La sosirea oamenilor legii, fostul concubin era cu fetiţa în faţa blocului şi a refuzat să deschidă uşa garsonierei. Trupul neînsufleţit al femeii a fost găsit în baie, după ce proprietarul locuinţei a adus cheile de rezervă.

Fetiţa este în acest moment în grija unui asistent maternal. Asistenţii sociali vor încerca să găsească o rudă care să aibă grijă de ea. Dacă va fi găsit vinovat, tatăl copilului riscă 25 de ani de închisoare.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și