După un timp, se pare că tânărul de 18 ani, s-ar fi urcat la volanul unui vehicul de teren cu care pur și simplu a distrus curtea presupusului agresor. După acest incident tânărul de 18 ani ar fi plecat spre casă.

Aceleași surse susțin că în momentul în care tânărul de 18 ani ar fi ajuns în fața blocului în care locuia mai multe persoane ar fi venit să îi ceară explicații. Între aceștia a izbucnit un conflict spontan în urma căruia s-au împărțit pumni și picioare, vizat de agresiune fiind tânărul de 18 ani. Agresorul, un bărbat în vârstă de 31 ani, a scos un cuțit și l-a lovit în zona gâtului pe tânăr. În urma loviturii acesta a decedat. Agresorul l-a urcat în mașină și l-a dus spre spital. Acolo s-a constat decesul. Inițial acesta a încercat să se sustragă anchetei însă a fost rapid prins de polițiști.

”Polițiștii ajunși la fața locului au constatat faptul că un tânăr de 18 ani a fost agresat fizic, iar în urma verificărilor au fost identificate persoanele implicate în altercație. În urma agresiunii tânărul a decedat” a transmis IPJ Maramureș.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și