“Avem un inculpat în cauză. Este vorba despre un minor în vârstă de 17 ani. În cauză se efectuează cercetări”, a declarat, pentru AxaNews.ro, Bogdan Gabor, prim-procuror adjunct în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureș.

“Polițiștii din cadrul IPJ Maramureș împreună cu cei din cadrul Direcției de Investigații Criminale continuă cercetările sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureș și continuă activitățile procedurale specifice în acest caz”, a confirmat, pentru AxaNews.ro, Florina Meteș, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureș.

Bănuielile sunt că autorul crimei ar avea grad de rudenie cu micuța Estera, mai ales că locuiește în imediata apropiere. Momentan nu putem spune dacă tânărul a fost sau nu audiat în primul lot de suspecți. Anchetatorii au dat asigurări că vom afla informații suplimentare. Conform unor surse apropiate anchetei, s-a ajuns la tânărul în vârstă de 17 ani după ce s-ar fi primit rezultatele reexpertizei, solicitate în primăvara acestui an. Tânărul se numește A.J. și a fost săltat inclusiv cu mascați și cu un echipaj canin.Știre în curs de actualizare

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet