ÔÇťAvem un inculpat ├«n cauz─â. Este vorba despre un minor ├«n v├órst─â de 17 ani. ├Än cauz─â se efectueaz─â cercet─âriÔÇŁ, a declarat, pentru AxaNews.ro, Bogdan Gabor, prim-procuror adjunct ├«n cadrul Parchetului de pe l├óng─â Tribunalul Maramure╚Ö.

ÔÇťPoli╚Ťi╚Ötii din cadrul IPJ Maramure╚Ö ├«mpreun─â cu cei din cadrul Direc╚Ťiei de Investiga╚Ťii Criminale continu─â cercet─ârile sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe l├óng─â Tribunalul Maramure╚Ö ╚Öi continu─â activit─â╚Ťile procedurale specifice ├«n acest cazÔÇŁ, a confirmat, pentru AxaNews.ro, Florina Mete╚Ö, purt─âtorul de cuv├ónt al IPJ Maramure╚Ö.

B─ânuielile sunt c─â autorul crimei ar avea grad de rudenie cu micu╚Ťa Estera, mai ales c─â locuie╚Öte ├«n imediata apropiere. Momentan nu putem spune dac─â t├ón─ârul a fost sau nu audiat ├«n primul lot de suspec╚Ťi. Anchetatorii au dat asigur─âri c─â vom afla informa╚Ťii suplimentare. Conform unor surse apropiate anchetei, s-a ajuns la t├ón─ârul ├«n v├órst─â de 17 ani dup─â ce s-ar fi primit rezultatele reexpertizei, solicitate ├«n prim─âvara acestui an. T├ón─ârul se nume╚Öte A.J. ╚Öi a fost s─âltat inclusiv cu masca╚Ťi ╚Öi cu un echipaj canin.╚śtire ├«n curs de actualizare

Citește și

loading...