Imediat polițiștii s-au mobilizat și au început activitățile de căutare ale celui de-al treilea bărbat care a fost prezent în imobilul respectiv, informează vasiledale.ro

Surse din rândul anchetatorilor au precizat că între victimă și Răzvan F.C. (25 ani) este recidivist. Acesta este necăsătorit și nu are copii. Suspectul ar fi comis fapte penale prin violență atât în țară, cât și în străintate.

Conform surselor, acesta înainte de Crăciun ar fi incendiat un imobil din Vișeu de Sus iar în anii trecuți ar fi făcut pușcărie pentru acte de violență.

“Fapta a fost comisă pe fondul consumului de alcool. Trei persoane de sex masculin au consumat băuturi alcoolice la una dintre ele acasă. La un moment dat, una dintre persoane a agresat-o pe o a doua, lovind-o cu pumnii, posibil și cu picioarele, însă asta vom afla curând. În urma leziunilor suferite, bărbatul agresat a decedat. Cauza se află în instrumentare la Parchetul de pe lângă Tribunalul Maramureș. Urmează să fie luate măsurile care se impun. Agresorul este cunoscut ca având antecedente penale în străinătate, pentru acte de violență”, a declarat, pentru baiamare24.ro, Bogdan Gabor, prim-procuror adjunct în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureș.

În prezent suspectul este în custudoia poliției, urmând ca în funcție de rezultatele necropsiei să se stabilească încadrarea juridică a faptei: omor sau lovituri cauzatoare de moarte.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și