Pentru a dispune măsura preventivă a arestării, instanţa a reţinut existenţa unor indicii temeinice care justifică suspiciunea rezonabilă că inculpatul, în data de 5 martie 2021, în jurul orelor 16.00-17.00, în locuinţa proprie, pe fondul consumului de alcool, i-a aplicat victimei mai multe lovituri cu pumnii şi picioarele, în zona capului şi asupra corpului, cauzându-i leziuni traumatice care au dus la suprimarea vieţii acesteia.

Hotărârea Tribunalului Maramureş poate fi contestată în termen de 48 de ore de la pronunţare.

Tip solutie: admite cererea
Solutia pe scurt: Inch.pen. nr. 23/DL/09.03.2021-În temeiul art. 226 Cod procedură penală şi a art. 223 alin. 2 Cod procedură penală, admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Maramureş în dosarul nr. 42/P/2021 şi, în consecinţă:Dispune arestarea preventivă pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 9 martie 2021 şi până la data de 7 aprilie 2021, inclusiv, a inculpatului BIZO DANIEL (…), cercetat pentru comiterea infracţiunii de omor, prevăzută de art. 188 alin. 1 Cod penal.Respinge cererea formulată de inculpat, prin apărătorul său, de luare a măsurii arestului la domiciliu sau a controlului judiciar.

Ce spune IPJ Maramureș

În data de 08 martie, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au prezentat în fața procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureș, bărbatul de 56 de ani din Suciu de Sus, care este bănuit că ar fi comis infracțiunea de omor în 05 martie a.c..

Față de acesta s-a dispus continuarea urmăririi penale și reținerea acestuia pentru 24 de ore sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor.

Bărbatul a fost ulterior depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Maramureș, iar ieri 09 martie, a fost prezentat Tribunalului Maramureș, care a dispus arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de de zile.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet