Înjunghierea a avut loc în noaptea de sâmbătă, 24 septembrie, pe ringul de dans al discotecii Felix din Latina.

Bărbatul a fost ucis pe timpul petrecerii organizate de comunitatea românească din Latina pentru alegerea Miss România. Marius Airinei, de 35 de ani, rezident la Latina, a murit în urma pierderilor masive de sânge după ce o lovitură de cuțit între abdomen și coapsă i-a secționat artera femurală. Tragicul eveniment a avut loc la 4 dimineața.

Înjunghierea a fost comisă pe ringul de dans, sub ochii a zeci de martori, în timp ce victima se întreținea cu o fată. Imediat ce a fost rănit Airinei a fugit afară, însă pierderea importantă de sânge nu i-a lăsat cale de scăpare.

Încă nu se cunoaște mobilul crimei, însă potrivit anchetatorilor, cearta transformată în înjunghiere se poate să fi avut la bază faptul că victima dansa cu o fată pe care o cunoscuse cu câteva ore înainte în local, care era în compania iubitului. Nu se exclud mobile legate de criminalitatea din estul Europei. Căutarea criminalului a durat întreaga noapte și la Roma, unde potrivit anchetatorilor presupusul asasin s-ar fi putut bucura de sprijinul unor membri ai comunității românești.

Fuga asasinului s-a încheiat la Sezze, o localitate de lângă Latina, unde poliția l-a arestat. În autoturismul folosit pentru fugă era cuțitul utilizat pentru a ucide: încă era murdar de sânge.

Parte a scenei și fuga asasinului au fost înregistrate de camerele de filmare cu circuit închis din local și parcare. Fugarul era în compania altor conaționali care l-au ajutat să iasă din local. Nu se exclude nici mobilul unei reglări de conturi în lumea interlopă. Poliția a capturat ucigașul după ce a examinat filmările în care se vedea și mașina utilizată pentru fugă. De la numărul de înmatriculare anchetatorii au ajuns la identitatea vinovatului.

În total au fost reținuți trei bărbați, cu acuzația de complicitate la omor. Este posibil să mai fie reținute și alte persoane. Localul, scenă a crimei, a fost pus sub sechestru. Cei trei reținuți sunt rezidenți la Sezze.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și