Beat fiind, într-o seară bărbatul a decis să meargă acasă la femeie și să-i ceară bani împrumut. Potrivit Libertatea.ro, aceasta l-a refuzat. Ca răzbunare, ciobanul a lovit-o puternic pe femeie cu pumnul în zona feței, după care a târât-o într-o anexă a gospodăriei unde a încercat să o violeze.

Pentru că era atât de beat încât nu a reușit, bărbatul s-a răzbunat provocându-i femeii răni îngrozitoare în zona genitală, provocându-i o hemoragie. După aceea, criminalul a plecat ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Bătrâna a fost găsită după două ore de agonizare chiar de către sora femeii.

„Și ei i-a cerut bani, dar femeia parcă a simțit pericolul. A intrat într-o cameră să caute ceva mărunțiș, dar a fugit și l-a lăsat acolo, în curte, fără să știe că sora ei își dă ultima suflare în șopron. Ceva mai târziu, când asasinul a plecat, femeia s-a întors acasă și și-a găsit sora moartă într-o anexă a gospodăriei. Dacă nu avea prezență de spirit, acum puteam vorbi de un dublu asasinat. Nu se știe…”, au dezvăluit surse judiciare pentru Libertatea.

Procurorii și polițiștii maramureșeni l-au prins rapid pe ciobanul asasin care, inițial, a spus că băutura i-a luat mințile și nu mai știe ce a făcut. Pus în fața probelor care l-au ”trădat”, criminalul și-a mai nuanțat declarațiile și a recunoscut tot:

„Eram beat, îmi pare rău. Asta e, am făcut-o…”, ar fi spus el în fața anchetatorilor care l-au trimis în judecată pentru trei capete de acuzare: viol, omor calificat și tentativă de tâlhărie.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și