Conform anchetatorilor apelul la 112 în care se anunța nenorocirea ar fi fost făcut chiar de proprietarul imobilului în jurul orei 3.00.

La fața locului au intervenit imediat echipajele EPA SMURD, SAJ Vișeu de Sus si poliție.

Victima, Vasile F. (42 ani) prezenta traumatisme cranio-faciale acute, contuzii multiple, inconștient. S-au efectuat menevrele de resuscitare, din păcate medicii au fost nevoiți să declare decesul.

Polițiștii au demarat acțiuni de căutare a suspectului în toată zona Vișeului dar și în împrejurimi.

În jurul orei 6.00 polițiștii din Vișeu de Sus, după o mobilizare de amploare, au reușit să îl prindă pe suspect. El a fost dus la sediul poliției pentru audieri.

Cadavrul victimei a fost dus la morga spitalului orășenesc unde urmează să se efectueze necropsia.

Cazul este instrumentat de un procuror criminalist de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Maramureș.

” În această dimineață, în jurul orei 04.30, polițiștii au sesizați că într-o locuință de pe raza orașului Vișeu de Sus a fost găsit un bărbat decedat. Polițiștii au stabilit că bărbatul decedat avea 41 de ani, iar la examinarea exterioară a cadavrului au fost constatate urme de violență. Persoana decedată a fost transportată la morga spitalului în vederea efectuării necropsiei. Un tânăr din oraș a fost condus la audieri. S-a constituit echipă complexă de cercetare care desfășoară verificări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a decedat bărbatul. ” a transmis IPJ Maramureș.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și