Georgian, era din Dambovita, avea 28 de ani si avea 3 copii. Nimeni nu stie ce anume s-a intamplat in seara zilei de 19 octombrie 2017 in apartamentul de pe strada Melodiei. Politistii au deschis imediat o ancheta pentru a stabili cauza mortii, stabilindu-se ca ar fi vorba despre o sinucidere. De cealalta parte, familia nu crede in aceasta varianta si nici nu stie sa fi fost deschisa vreo ancheta.

“Pe data de 19 octombrie în jurul orelor 23 a fost găsit mort un tânăr de 28 de ani care lucra in Baia Mare. Familia a fost anunțată ca s-a aruncat de la etajul doi, dar când rudele au venit sa ridice cadavrul variantele erau mai multe. Cert este ca 3 fetițe au ramas orfane de tata iar pe certificatul de la IML nu scrie sinucidere. Nu s-a făcut nicio ancheta sau cel puțin familia nu stie nimic despre asa ceva. Telefonul personal si laptopul tânărului nu au fost predate familiei pe motiv ca fosta iubita le vrea ca amintire. Poliția trebuia sa le ridice pentru cercetări dar nu a făcut-o. Păcat… mare pacat… Am căutat 3 zile pe internet și nu am văzut nicio știre despre acest caz. Familia crede ca a fost ucis și totul a fost mușamalizat. Vă rog mult dacă se poate sa ne ajutați sa putem sa ii spunem ceva cert mamei sale care este in pragul disperarii” ne-a scris un prieten al tanarului.

Acesta a continuat: De cand a murit contul de facebook al tanarului îl administrează așa zisa iubita care este ruda patronului unde lucra tânărul și care spune ca era cu el în casa când s-a aruncat. Vrem sa se afle de ce a murit. Care a fost motivul pentru ca s-a sinucis sau a fost ucis. De ce obiectele personale au rămas la asa zisa iubita și nu au fost predate familiei sau politiei. Doar așa, cu ajutorul presei, se poate afla adevărul. Va rugam faceți ceva. Important este sa aflăm adevarul”.

Inspectoratul de Politie al Judetului Maramures a facut cateva precizari referitoare la acest caz: Politistii au fost sesizati de o baimareanca in jurul orei 23.20 despre faptul ca un barbat in varsta de 28 ani a decedat dupa ce a cazut de la inaltime. In urma efectuarii necropsiei s-a stabilit faptul ca barbatul a murit din cauza unui traumatism cranio-cerebral produs in urma caderii de la un alt nivel. Nu sunt alte suspiciuni in acest caz. Nu a fost gasit niciun bilet in care sa isi justifice gestul.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și