Reprezentanţii Tribunalului Maramureş au adus la cunoştinţa opiniei publice că prin încheierea penală nr. 48/DL/26.11.2018, pronunţată în dosarul nr. 2376/100/2018 al Tribunalului Maramureş, s-a dispus, la propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş, arestarea preventivă pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 26 noiembrie 2018, până la data de 25 decembrie 2018 inclusiv, a inculpatului L.T., în vârstă de 56 de ani, domiciliat în municipiul Sighetu Marmaţiei.

# L-a lovit cu piciorul până a murit

Acesta este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de omor, prevăzute de art. 188 alin. 1 Cod penal, faptă pedepsită cu închisoare de la 10 la 20 ani şi interzicerea exercitării unor drepturi.

„Pentru a dispune arestarea preventivă a inculpatului, instanţa a reţinut că în cauză există indicii temeinice care să justifice presupunerea că acesta, în data de 9 noiembrie 2018, în timp ce se afla la locuinţa victimei din Sighetu Marmaţiei, pe fondul unor discuţii contradictorii, i-a aplicat acesteia mai multe lovituri cu piciorul la nivelul toracelui, al abdomenului şi al capului, în urma cărora victima a decedat. Hotărârea Tribunalului Maramureş poate fi contestată în termen de 48 de ore de la pronunţare”, a precizat Ileana-Daniela Ardelean-Waltner, conducătorul Biroului de informare şi relaţii publice din cadrul Tribunalului Maramureş.

# Erau parteneri de pahar

Grozăvia s-a produs în cartierul Alexandru Ivasiuc. Bărbatul, pe numele său Gheorghe V., locuia singur. Însă, obişnuia să fie vizitat de diverşi prieteni. La fel s-a întâmplat şi în seara zilei de 9 noiembrie. La un moment dat, a izbucnit o ceartă între el şi un invitat şi s-a ajuns la bătaie.

În urma loviturilor primite, la nivelul capului şi coastelor, sigheteanul a murit. A fost găsit după ore bune. Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Municipal Sighetu Marmaţiei, iar a doua zi a fost efectuată necropsia. Leziunile suferite au fost incompatibile cu viaţa. Potrivit surselor noastre, bărbatul era cunoscut ca fiind consumator de alcool. În seara zilei de vineri, a fost vizitat de un prieten de pahar. Între ei, a izbucnit o altercaţie. Vizitatorul a lovit gazda, cauzându-i moartea. Încă de atunci s-a bănuit că criminalul, care are o vârstă apropiată de cea a victimei.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet