In urma raportului de evaluare psihiatrica anchetatorii vor vedea daca Malin Aurel Flaviu a avut sau nu discernamant in momentul comiterii omorului. In cazul in care acesta a fost lucid cel mai probabil va fi dus in fata instantei Tribunalului Maramures cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile. Daca specialistul va declara ca are probleme psihice atunci acesta nu va putea fi acuzat penal si cel mai probabil va ajunge intr-un centru de profil unde va fi tratat si supravegheat pe o perioada stabilita de instanta.

*** Va reamintim faptul ca in apartamentul de pe strada Garii, cei doi, barbatul si femeia, locuiau in chirie si au fost gasiti, ucisi, chiar de proprietarul care a fost alarmat de parintii barbatului deoarece acesta nu a mai dat niciun semn familiei. Ambii au fost injunghiati de mai multe ori si au fost gasiti intinsi pe pat. Surse demne de incredere au relatat ca aceasta familie ar fi provenit dintr-un mediu social promiscuu.

Surse ZiarMM.ro spun ca crima s-ar fi petrecut joi si ulterior au fost descoperiti morti, mai exact luni, 4 martie 2019.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și