"E foarte reconfortant pentru mine să cânt din nou alături de o echipă de profesioniști desăvârșiți cum sunt Nelu Dumitrescu, Valter Popa, Boro și Relu Marin, să ducem împreună mai departe numele de IRIS, ca pe o flacără întreținută numai de voi! Cu toții înțelegem acest turneu ca pe un nou început și vă asigurăm că vă vom dărui tot ce avem mai bun, cântece mai vechi și mai noi... și recunoștința noastră", spune Cristi Minculescu, citat în comunicat.

Din setlist-ul concertelor nu vor lipsi hituri memorabile precum "Baby", "Trenul fără naș", "Să nu crezi nimic", "De vei pleca", pe lângă alte cântece de suflet marca Iris.

Turneul "Din nou împreună" va ajunge în orașele Pitești, la Casa de Cultură a Sindicatelor — 18 septembrie, Timișoara, Sala Capitol — 20 septembrie, Craiova, Teatrul Marin Sorescu — 21 septembrie, Chișinău — Filarmonică — 23 septembrie, Cluj-Napoca — Casa de Cultură a Studenților — 26 septembrie, Suceava, Casa de Cultură a Sindicatelor — 28 septembrie, Iași, Casa de Cultură a Studenților — 29 septembrie, Bacău, Teatrul de Vară — 30 septembrie, Galați, Teatrul Muzical — 1 octombrie, Buzău, Casa de Cultură a Sindicatelor — 2 octombrie, Brașov, Sala Patria — 3 octombrie, Ploiești, Casa de Cultură a Sindicatelor — 4 octombrie, Constanța, Casa de Cultură a Sindicatelor — 12 octombrie, și se va încheia cu un show gigantic la Sala Polivalentă din București, pe 15 octombrie.

Biletele pot fi achiziționate până pe 15 august la prețul promoțional de 29 de lei de la casele de bilete ale sălilor de spectacol, din rețeaua magazinelor Germanos, Orange, Vodafone și Diverta sau online pe www.iabilet.ro.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și