Credea ca si-a gasit in sfarsit marea dragoste, ca i-a venit si ei randul la fericire, dar se pare ca nu a fost asa. Relatia idilica dintre Andreea Mantea si Cristi Mitrea pare sa nu existe. Amanunte incredibile au ajuns la urechile noastre si se pare ca bruneta a jucat teatru de cate ori afisa o mina relativ fericita la televizor. In realitate, Andreea traia un cosmar insa nu a vrut sa se afle niciodata adevarul, preferand sa pastreze aparentele.

Insarcinata in 5 luni bruneta, pare sa fi ajuns la capatul rabdarilor. Doar astfel se poate explica momentul ei de slabiciune in care s-a plans unor prietene de drama pe care ar fi trait-o alaturi de Cristi Mitrea.

Potrivit prietenelor vedetei de televiziune, luptatorul ar avea un comportament violent si ar fi agresat-o pe Andreea in repetate randuri. Cand nu a mai suportat sa tina in ea tratamentele la care a fost supusa, Mantea a izbucnit in hohote de plans si s-a confesat apropiatelor, carora le-a povestit tot ce a patit. "Cristi m-a lovit de mai multe ori, chiar si insarcinata. De multe ori ma tinea cu forta la el in casa si nu ma lasa sa plec, de frica sa nu ma duc la politie. Imi lua si telefonul. Urlam dupa ajutor, urlam la vecini, de mi se auzea vocea la doua strazi", a povestit Andreea, plangand, prietenelor ei.

Potrivit acelorasi prietene, se pare ca in momentul in care se linistea dupa un episod de agresivitate, natural sau ajutat de calmante, Cristi Mitrea isi cerea scuze si nu mai stia cum sa o impace pe Andreea, ii saruta picioarele implorand-o sa il ierte si lacrimile ii curgeau pe obraz. De fiecare data ea il iarta, punand sentimentele ce i le purta luptatorului mai presus de ratiune.

De o saptamana, se pare ca Andreea si Cristi nu mai formeaza un cuplu

Cristian Mitrea risca foarte mult in cazul in care confesiunile Andreei Mantea ar fi reale si vedeta tv s-ar decide sa depuna plangere importiva lui. In decembrie 2012 el a fost condamnat la doi ani de inchisoare cu suspendare pentru ca a injunghiat un vatman in trafic, dupa ce acesta l-ar fi injurat. Instanta l-a iertat, insa se afla intr-un termen de incercare de sase ani. Daca in acest timp participa la orice fel de infractiune, el va trebui sa-si ispaseasca si pedeapsa anterioara. In acest interval de timp, Mitrea este obligat sa se prezinte regulat la Serviciul de Probatiune, sa anunte in prelabil orice schimbare de domiciliu sau deplasare ce depaseste 8 zile si sa comunice orice schimbare de loc de munca.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și