Probabil nu va mai fi nimic din acel preaviz, pentru că lui Ionuț Marta i s-a mulțumit deja pentru activitate, fiind desemnați deja și înlocuitorii săi. Clubul urmează să fie condus de Daniel Kotecz (interimar – se va ocupa în continuare și de echipa de handbal feminin), în timp ce Ioachim Făt va prelua echipa de băieți. Dacă este așa, la câte cunosc eu, mă aștept la câteva modificări și la echipa masculină, deși, din punctul de vedere al performanței nu se mai poate face nimic, Minaur fiind în afara obiectivelor pe care și le-a propus la startul sezonului.

Marta ne-a precizat că demisia nu are legătură cu partea sportivă, unde cu două echipe din trei este în grafic (handbal feminin și fotbal – pe minus e cu handbal masculin). “Prefer să mă retrag acum și să vină alții care pot face mai mult decât mine. Demisia mea nu este legată de latura sportivă, ci de partea cealaltă, unde n-am putut reuși mai mult”.

Clubul Minaur este unul foarte interesant și, probabil, va fi la fel de interesant. Sincer, nu cred că la echipa de băieți nu vor fi schimbări. Cel puțin la nivelul conducerii tehnice. Nu știu dacă acum (dacă mai merită) sau dacă în vară. Nu știu dacă Raul Fotonea va fi susținut în continuare de Consiliul de Administrație sau nu. Știu sigur însă că nu va fi dacă dl Ioachim Făt va răspunde direct de echipă și va avea mână liberă.

A fost ales Făt pentru că are experiență managerială, el fiind ultimul șef de la club care se poate mândri cu o performanță, respectiv câștigarea titlului național.

Citește și