Primul rurneu s-a desfășurat în Cluj-Napoca, la finalul lunii iunie și a reunit 26 de echipe, împărțite în șase grupe. CSM Sighetu Marmației a jucat în grupa D, alături de Universitatea BT Cluj-Napoca și CSU Pitești. Lotul echipei CSM Sighetu Marmației a fost format din Mihaly Kratz, Ciprian Albu, Rareș Ardelean și Henrique Simionca.

Rezultate înregistrate în grupa D: CSU Pitești – CSM Sighetu Marmației 22-13, U BT Cluj-Napoca – CSM Sighetu Marmației 19-3 și CSU Pitești – U BT Cluj-Napoca 20-18. Pe primul loc s-a clasat CSU Pitești, formația argeșeană fiind urmată în clasament de U BT Cluj-Napoca și CSM Sighetu Marmației.

|n perioada 5-7 iulie, s-a desfășurat în Bacău a doua etapă a LNBM la baschet 3×3. Echipa maramureșeană a jucat în grupa E, în cadrul căreia a înregistrat două înfrângeri, 8-18 cu CSU Pitești și 10-18 CSU Focșani 2017, și a obținut o victorie, 20-10 cu echipa băcăuană „Băieții lui Vlad”. Pentru CSM Sighetu Marmației au jucat la acest turneu Ciprian Albu, Mihaly Kracz, Lucian Țîbîrnă și Andrei Dohi.

La finalul săptămânii trecute a avut loc cea de-a treia etapă a Ligii Naționale de Baschet Masculin, care s-a desfășurat la Iași. Sighetenii s-au oprit în sferturile de finală ale competiției, acolo unde au fost învinși de Agro Squad (11-22), formație ce s-a clasat pe locul secund la finalul competiției. Până să ajungă acolo, sighetenii au trecut de CSM București (12-11) și Oktopus 3×3 (14-11). Pentru CSM Sighetu Marmației au evoluat la acest turneu Răzvan Vatră, Liviu Rotariu, Mihaly Kracz și Lucian Țibîrnă.

Pe lângă etapa jucate în Cluj-Napoca, Bacău și Iași, Liga Națională de Baschet Masculin 3×3 mai include în această vară și turneul de la Ploiești (20-21iulie).

Baschetul 3×3 va fi prezent, în premieră, în programul Jocurilor Olimpice 2020, care se vor desfășura la Tokyo (Japonia).

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și