„CSM Sighetu Marmației și-a anunțat clar intenția de a promova în Liga 3 și va participa, cu siguranță, la acest campionat. Dar mai trebuie să găsim încă trei echipe dispuse să joace. Campionatul ar trebui să înceapă weekendul viitor și am avea trei săptămâni la dispoziție, în care s-ar juca în fiecare miercuri și duminică și tot am mai avea nevoie de o etapă intermediară. Trebuie să ținem cont că în 1 mai este Paștele.

În plus, nu cunoaștem încă protocolul sanitar, conform căruia vor fi organizate meciurile. Testele PCR vor fi înlocuite, foarte probabil, cu testele rapide, dar nu știm încă unde se vor face. Va fi foarte greu să ne descurcăm în aceste condiții, timpul este foarte scurt”, a declarat Zoltan Szekely, președintele AJF Maramureș, pentru glasulmm.ro.

Președintele Asociației de Fotbal Maramureș are, însă, și o veste bună pentru echipele din județ.

„Luna trecută s-a desfășurat Adunarea Generală a Asociației Județene de Fotbal. La acea ședință s-a hotărât ca să reluăm campionatele ligilor 4 și 5, dar și cele rezervate juniorilor, în momentul în care se va putea. Estimez că acest lucru se va întâmpla după Paști, probabil în primul sau al doilea weekend. Cu siguranță vom relua campionatele, dar și Cupa României. Vom vedea ce sistem competițional vom adopta, dar cu siguranță vom duce campionatele la bun sfârșit”, a mai spus Zoltan Szekely.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet