Gruparile din Maramures, CSM Sighetu Marmatiei si ASF Comuna Recea, vor evolua in Seria a V-a, alaturi de alte 13 echipe: FC Zalau, CS Osorhei, Unirea Jucu, Ariesul Turda, Miercurea Ciuc, Avantul Reghin, CS Iernut, Sanatatea Cluj, Luceafarul Oradea, Industria Galda, Luceafarul Balan si Odorheiu Secuiesc, FC Unirea Dej. O serie din care nu mai fac parte echipe destul de puternice pe care le-a avut ca adversare echipa sighteana in sezonul trecut. La prima vedere, CSM Sighetu Marmatiei poate avea ca obiectiv clasarea in primele trei locuri din clasament.

Dar, daca se va dori si mai ales daca vom avea o echipa competitiva, macar la nivelul lotului din returul campionatului de anul trecut, se poate fixa ca obiectiv promovarea in Liga a II-a.

Echipa sigheteana a avut rezultate bune in compania echipelor cu pretentii care mai fac parte din aceasta serie. Totul depinde acum de sprijinul acordat fotbalului sighetean in vederea alcatuirii unei echipe de valoare. Si, nu este vorba doar de sprijinul finaciar-determinant, ci si de competenta celor care vor conduce echipa : stafful tehnic, administrativ, intr-un cuvant de cei care evolueaza pe ternul atat de alunecos al bunei organizari ! Poate era necesara si o analiza serioasa a lucrurilor bune si a esecurilor din sezonul trecut, stabilirea unor responsabilitati, luarea unor masuri. Afirmatia ca ”ne-am indeplinit obiectivul, clasarea intre prime cinci sau opt echipe…” nu mi se pare suficienta. Echipa evolua foarte bine in partea a doua a campionatului ca in ultimele patru meciuri sa clacheze, inexplicabil, lamentabil, urmand, fara exagerare, un adevarat haos printre jucatori.

Dar, sa privim cu optimism la noul sezon. Sportul rege este iubit si de sigheteni. Consiliul local, Primaria, agentii economici, trebuie sa faca front comun pentru ca fotbalul sighetean sa ne reprezinte cat mai bine. Numarul mare de sigheteni care au umplut stadionul, merita o echipa care sa ne aduca bucuria unor meciuri frumoase, atingerea unei performante mult asteptate.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și