Au fost votate proiecte de hotărâri utile pentru comnunitate. La sfârșitul ședinței, consilierul Dana Onița Ivașcu și-a reiterat dorința de a se prezenta un raport de activitate a Biroului de Strategie și Dezvoltare.

Reacția primarului Horia Scubli nu a întârziat. Acesta i-a spus să nu facă campanie electorală. Chiar dacă și-a anunțat candidatura pentru funcția de primar, mai există și alți doritori din partea liberalilor. Consilierul liberal i-a spus că știe că și din partea PSD există un număr de potențiali candidați pentru alegerile din 2018 pentru funcția de primar. Primarul i-a răspuns că numărul candidaților nu este exact, deoarece și el intenționează să candideze pentru un nou mandat de primar. Auzind acest lucru, consilierul Nicolae Iuga l-a întrebat dacă mai are curajul să candideze. La cele spuse de Nicolae Iuga primarul s-a dezlănțuit într-un mod violent și i-a spus să tacă din gură.

„Primarul a reacționat într-un mod neprincipial la cererea doamnei consilier Daniela Onița Ivașcu. Ea nu a făcut decăt să ceară date despre activitatea Biroului de Strategie și Dezvoltare. Eu l-am întrebat pe domnul primar dacă mai are curajul să candideze, având în vedere `marile lui realizări`, adică nimic în cei doi ani de mandat. A avut o reacție violentă. Mi-a spus să tac din gură. Din punctul meu de vedere pe primar îl lasă nervii, mai ales că tot primește reproșuri din partea sighetenilor. Este o reacție lipsită de eleganță. Să-i spui cuiva să tacă din gură, cred că sunt vremuri apuse de mult”, a spus Nicolae Iuga, consilier local.

Comportamentul și atitudinea manifestate de primarul Sighetului sunt dezavuate chiar de colegii lui de partid. Pe surse am aflat că rebelului primar urmează să i se retragă sprijinul dacă nu se va corija. Că tot se apropie sărbătorile de iarnă poate primarul va reveni la un comportament mai pașnic, lipsit de asemenea ieșiri necontrolate.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet