“Au fost astazi si ieri doua zile de foc pentru mine si pentru colegii mei, am avut discutii foarte profunde si serioase si la nivel de municipiu si a fost solutia pe care noi o credem castigatoare. Cred ca si la nivel de municipiu Baia Mare si la nivel de Sighetu Marmatiei a trebuit sa venim cu o garnitura de tineri care pot sa exprime o noua dinamica a activitatii politice si electorale, asta nu in detrimentul celor care existau pana acum acolo.

La Sighet este prim-vicepresedinte coordonator domnul Mihalca Ionut si presedinte interimar doamna avocat Ivascu Onita Daniela, dar asta nu inseamna ca sunt doar ei sau ca acum ei vin cu o alta echipa si ceilalti pleaca. Nu, fiecare care este apt sa ne ajute si sa faca fie parte integranta a echipei PNL sunt bineveniti. Sunt oameni care sunt deja acolo si nu trebuie decat sa fie cooptati in marea echipa”, a spus Mircea Dolha.

Atat conducerea din Baia Mare, cat si cea din Sighetu Marmatiei si-au luat angajamentul atingerii unui target de 30%.

“Bineinteles ca Biroul Politic Judetean va fi cu ochii pe noii presedinti pentru a-i ajuta, pentru a nu gresi si, de ce nu, pentru a le acorda tot concursul, pentru ca nu este usor, sunt cele mai mari organizatii politice din Maramures pe care le are PNL-ul si cred ca sunt cele mai puternice de pe intreg esicherul politic si e pacat sa nu mergem pe constructie.

Si presedintele din Baia Mare, Ionel Bogdan, si presedinta de la Sighetu Marmatiei, avocatul Ivascu Onita, au declarat ca si-au luat angajamentul unui target foarte foarte clar: in Baia Mare este un target de 30% minim, la Sighetu Marmatiei, la fel. Si cred ca putem sa facem si peste acest rezultat”, a adaugat Mircea Dolha.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet