Iata care sunt unele dintre cele mai inventive sisteme de depozitare pentru spatii mici!

Cele mai inventive sisteme de depozitare pentru spatii mici, folosind scarile interioare

Foloseste-te de spatiul aflat sub scarile interioare sau chiar sub trepte, pentru a depozita diverse obiecte. De la haine si pantofi pana la carti si lenjerie de pat, orice ocupa spatiu prea mult in locuinta poate fi pastrat intr-un asemenea sertar sau dulap construit ad-hoc.

Sisteme inventive de depozitare folosind peretii
Orice nisa sau perete de la intrare poate capata o noua destinatie. Obiectele depozitate in aceste spatii pot deveni ele insele decorative, gratie culorilor si formelor pe care le au.

Daca iti place sa mergi pe bicicleta si nu ai un garaj sau o anexa exterioara unde poti tine mijlocul de transport, incearca o metoda inedita. Discuta cu un specialist in domeniu, care te poate ajuta sa realizezi un sistem de prindere in tavan si transforma-ti bicicleta intr-un candelabru unicat.

Pentru persoanele care vor sa isi eficientizeze activitatea profesionala, un perete plin de clip board-uri este o idee geniala in ceea ce priveste depozitarea actelor si a diverselor documente importante. In acest mod, vor economisi timp si spatiu pe birou.

Cutiile de conserve vechi si laditele din plastic sunt doua metode ieftine si la indemana ta pentru a crea spatii de depozitare. Cele din metal pot fi fixate pe pereti cu usurinta, pentru a pastra in ele diverse unelte si accesorii de care te folosesti in timpul liber.

Eficientizeaza spatiul din bucatarie prin sisteme inventive de depozitare
Bucataria este o incapere in care trebuie sa ai cat mai mult spatiu, pentru e evita sa te impiedici de obiecte cand gatesti. Asadar, orice raft care poate fi ascuns intr-un spatiu nefolosit pana acum este binevenit.

Utilizeaza cu intelepciune chiar si partile laterale ale mobilierului de bucatarie. O bucata de lemn poate transforma o nisa ingusta intr-un dulapior pentru vase, de exemplu.

Nu in ultimul rand, fixarea unor rafturi pe rama ferestrei poate restructura spatiul acestei incaperi.

Incearca si tu sa iei exemplu din creatiile designerilor de interior si foloseste sisteme de depozitare inventive, pentru a-ti eficientiza spatiul locuintei.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și