Prognoza meteo pentru Sărbători arată că de Crăciun zăpada va fi doar în zonele de munte, deal și în Nordul Țării. Asta indică datele publicate de Administratia Nationala de Meteorologie pentru luna aceasta.

Vom avea zăpadă de Crăciun? Potrivit estimărilor ANM, se pare că temperaturile estimate pentru perioada Sarbătorilor nu vor fi mai scăzute ca de obicei. Şi de Revelion lucrurile vor sta la fel - aparant, sunt şanse reduse de ninsoare, mai ales în Bucureşti. Numai în Banat, Crişana şi Maramureş sunt şanse mai mari de fulguială.

De asemenea, în săptămâna 24-31 decembrie, regimul pluviometric va fi în general apropiat de cel normal al perioadei, posibil ușor deficitar în regiunile sud-estice, inclusiv în Capitală.

Temperatura aerului în aceeaşi săptămână va avea valori ușor mai ridicate decât cele specifice perioadei, la nivelul întregii țări, posibil cu o abatere pozitivă ușor mai pronunțată în vestul și nord-vestul teritoriului. În Bucureşti vor fi între 0 şi -2 grade şi doar în Carpaţii Orientali temperaturile medii vor scădea sub -4 în perioada Crăciunului şi a Revelionului

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

CJ Maramure?

Instructor auto-moto Sighet