De Revelion, meteorologii anunță temperaturi de până la 8 grade Celsius, iar la munte vor fi precipitații.

Vremea în MARAMUREŞ

Vremea se va încălzi ușor și treptat, de la medii de 3...4 grade în perioada 27 – 30 decembrie, până spre 6 grade în medie, în 03 ianuarie.

Ulterior datei de 03 ianuarie, temperaturile maxime vor scădea de la o zi la alta, astfel că la sfârșitul celei de-a doua săptâmâni de prognoză în medie vor fi 1...2 grade.

Un parcurs similar îl vor avea și temperaturile minime, acestea urmând a crește de la -4 grade, în medie, în prima zi a intervalului, spre 2 grade în perioada 01- 03 ianuarie, apoi tendința acestora este de scădere, urmând ca în perioada 07 – 09 ianuarie să se înregistre în medie, -4...-3 grade. Probabilitatea pentru precipitații va fi mare în prima zi a intervalului, 27 decembrie, apoi în intervalul 29 decembrie - 09 ianuarie.

Vremea la munte

În perioada 27 -31 decembrie, media temperaturilor maxime va fi de 0 grade. Ulterior acestea vor crește ușor spre 2 grade, apoi tendința este de scădere până spre -3...-2 grade în perioada 07 -09 ianuarie. Minimele vor avea o evoluție temică similară, astfel că în perioada 27
- 31 decembrie, variațiile acestora vor fi inexistente, media situându-se în jurul a -4 grade, vor crește apoi ușor până spre -2 grade în 02 și 03 ianuarie, iar ulterior vor scădea până spre -7...-6 grade, în perioada 07- 09 ianuarie. Probabilitatea pentru precipitații va fi ridicată pe tot parcursul intervalului.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet