Astăzi, ca și simplu cetățean independent, vreau să vă propun o adevărată forță alternativă, un răspuns la strigătul disperării și nemulțumirii.

Numele meu este Tudor Vlad, am locuit o mare parte a vieții mele în străinătate, am fost educat acolo, dar, cu toate acestea, mă simt în același timp român și sighetean și vreau să mă întorc definitiv printre ai mei. Însă ceea ce am găsit acasă m-a dezgustat.

Acum, în pragul alegerilor locale, mi-am dat seama că în fruntea comunității nu este un adevărat reprezentant al tuturor cetățenilor.

Stând de vorbă cu mai multă lume din categorii sociale diferite am constatat o atitudine îngrijorătoare: lumea nu mai vrea să voteze, este scârbită de jocurile murdare ale unor politicieni locali, este chiar înspăimântată și oarecum resemnată în fața atâtor nedreptăți. Mulți oameni și-au pierdut și ultima picătură de speranță. Și ne mai mirăm că mulți dintre ei ajung la gesturi extreme!

Tocmai din această cauză am decis să candidez ca și independent pentru funcția de primar la alegerile din iunie, pentru a vă reda un oraș liber.


Doresc să vă ofer ocazia de-a vă exercita dreptul vostru democratic de a alege pe cine doriți și, mai presus decât toate, să arătați politicienilor că nu mai sunteți de acord cu ei nici măcar pentru un banal pix sau o brichetă mâzgălită în felurite culori.

Vreau ca de acum înainte să existe în Sighet o adevărată transparență, o legătură sinceră între cetățean și alesul său. Voi fi candidatul tuturor, indiferent de etnie, vârstă, confesiune sau profesie. Vă invit pe aceasta cale să faceți parte din echipa mea.

Vă stau la dispoziție, vă îmbrățișez propunerile, sfaturile, chiar și criticile.

Nu am nicio intenție de îmbogățire înșelându-vă cu diferite promisiuni.
Sunt tânăr și scopul meu este să clădesc împreună cu dumneavoastră Sighetul de Mâine, un Sighet în care minciuna, intențiile oculte, teama și frica să nu-și găsească locul.

Fiecare dintre dumneavoastră poate fi bunicul, tatăl, fratele, colegul sau prietenul meu.

Haideți cu toții la vot! Doar așa vom putea schimba ceva și doar așa nu-i vom lăsa pe alții să decidă pentru noi.

Bunul Dumnezeu să fie alături de noi pe această cale!

Pagina oficiala Tudor Vlad

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și