Popularitatea sa si pasiunea pentru lucruri inedite era sa-l coste viata. In urma cu cateva zile, artistul a lesinat la o petrecere privata, unde a cantat live opt ore. A fost internat imediat la un spital din Cluj, iar medicii au spus ca oboseala acumulata putea sa-i fie fatala.

De la Pasti, pana acum a cantat in fiecare weekend, iar in timpul saptamanii a avut doua concerte-nunti, din care doua la Paris. Doctorii i-au spus clar ca va mai ramane in spital cateva zile, pentru recuperare, si ca in urmatoarele doua sapatamani sa trebui sa se relaxeze. Apropiatii spun ca artistul va fi obligat sa-si anuleze toate cantarile din urmatoarea perioada, ceea ce inseamna ca va pierde circa 15.000 de euro, pentru ca pentru fiecare reprezentatie ia in jur de 3.000 de euro.

Povestea lui Vasilica Ceterasu a fost prezentata la emisiunea “Asta-i Romania”, emisiunea de la Kanal D, unde a fost difuzat si reportajul cu fimarile de senzatie de la primul sau videoclip. Acesta a fost filmat in conditii incredibile, maramureseanul aruncandu-se cu parasuta din avion si, in premiera mondiala, cantand la vioara in aer.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet