Astfel, pentru aniversarea a 165 de ani de la înfiinţarea Jandarmeriei Române, Jandarmeria Maramureş a organizat o serie de manifestări la care au fost invitaţi să participe atât instituţiile din domeniul ordinii şi siguranţei publice cu care colaborăm, cât şi jurnaliştii maramureşeni.

Devenită deja o tradiţie, anul acesta la competiţia „Cupa presei la tir” au participat 14 jurnalişti acreditaţi din mass-media judeţului Maramureş, pentru a-şi demonstra abilităţile de trăgători în poligonul acoperit din cadrul unităţii.

Competiţia a constat în executarea unei şedinţe de tragere cu pistolul „Carpaţi”, jurnaliştii primind 3 cartuşe pentru tragerea de reglaj şi cinci cartuşe pentru concurs.

La finalul concursului, rezultatele individuale sunt :

Clasament Individual Femei:
Locul I – SIMONA VASIAC (eMaramureş)
Locul II – OANA DULF (TV Sighet)
Locul III – TANIA PURCARU (EMaramureş)
- NICOLETA BUTEAN (MaramureşTV)

Clasament Individual Bărbaţi:
Locul I – CĂLIN OŞAN (TL+)
Locul II – ALIN BOTSIOC (Radio Cluj)
Locul III – DANIEL POP (JurnalMM)

Pentru câştigători s-au acordat diplome şi cupe, dar şi titlurile de „Pacifista”competiţiei pentru MARIA STOICA, respectiv „Pacifistul”concursului pentru CSABA DOMOKOS, ambii Graiul Maramureşului.

Totodată, s-a reînnoit invitaţia de a fi alături de jandarmii maramureşeni în perioada 07-08 aprilie a.c. la activităţile organizate pentru copii şi tineri în cadrul Zilelor Porţilor Deschise din programul „Şcoala Altfel”, în municipiul Baia Mare, dar şi la Sighetu Marmaţiei.

Citește și