Astfel, pentru aniversarea a 165 de ani de la înfiinţarea Jandarmeriei Române, Jandarmeria Maramureş a organizat o serie de manifestări la care au fost invitaţi să participe atât instituţiile din domeniul ordinii şi siguranţei publice cu care colaborăm, cât şi jurnaliştii maramureşeni.

Devenită deja o tradiţie, anul acesta la competiţia „Cupa presei la tir” au participat 14 jurnalişti acreditaţi din mass-media judeţului Maramureş, pentru a-şi demonstra abilităţile de trăgători în poligonul acoperit din cadrul unităţii.

Competiţia a constat în executarea unei şedinţe de tragere cu pistolul „Carpaţi”, jurnaliştii primind 3 cartuşe pentru tragerea de reglaj şi cinci cartuşe pentru concurs.

La finalul concursului, rezultatele individuale sunt :

Clasament Individual Femei:
Locul I – SIMONA VASIAC (eMaramureş)
Locul II – OANA DULF (TV Sighet)
Locul III – TANIA PURCARU (EMaramureş)
- NICOLETA BUTEAN (MaramureşTV)

Clasament Individual Bărbaţi:
Locul I – CĂLIN OŞAN (TL+)
Locul II – ALIN BOTSIOC (Radio Cluj)
Locul III – DANIEL POP (JurnalMM)

Pentru câştigători s-au acordat diplome şi cupe, dar şi titlurile de „Pacifista”competiţiei pentru MARIA STOICA, respectiv „Pacifistul”concursului pentru CSABA DOMOKOS, ambii Graiul Maramureşului.

Totodată, s-a reînnoit invitaţia de a fi alături de jandarmii maramureşeni în perioada 07-08 aprilie a.c. la activităţile organizate pentru copii şi tineri în cadrul Zilelor Porţilor Deschise din programul „Şcoala Altfel”, în municipiul Baia Mare, dar şi la Sighetu Marmaţiei.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet