Accidentul de circulaţie s-a produs pe DJ 109F, în jurul orei 22.30, la Târgu Lăpuş. Un tânăr de 24 de ani din localitatea Răzoare, care se afla la volanul unui BMW rula cu viteză excesivă prin localitate, astfel că la un moment dat, pe strada Liviu Rebreanu, acesta a pierdut controlul direcţiei de mers. A ieşit cu maşina de pe carosabil s-a izbit violent de un gard de pe marginea drumului după care a fost proiectat într-un copac. Impactul a fost unul extrem de violent. Maşina a fost distrusă, iar şoferul a suferit răni grave. În schimb, proprietarul maşinii poate spune că s-a născut a doua oară. În momentul impactului se afla şi acesta în maşină însă a scăpat fără nicio zgârietură, doar că a tras o sperietură soră cu moartea.

La faţa locului au intervenit un echipaj SMURD şi unul al poliţiei rutiere. Paramedicii au încercat din răsputeri să salveze victima care a imediat după sosirea echipajelor de intervenţie a intrat în stop cardio respirator. După câteva minute în care medicii au efectuat manevrele de resuscitare au fost nevoiţi să constate decesul, victima suferind leziuni incompatibile cu viaţa. Din primele cercetări se pare că atât şoferul cât şi proprietarul maşinii consumaseră alcool înainte de cursa mortală. În timpul cercetărilor poliţiştii au găsit în maşină mai multe doze de bere.

Trupul neînsufleţit al tânărului a fost preluat de specialiştii de la Serviciul de Medicină Legală Maramureş şi transportat la morgă pentru efectuarea necropsiei care va stabili cauza exactă a producerii decesului. Cercetările continuă în acest caz pentru a fi stabilite împrejurările exacte în care s-a produs tragedia.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet