Potrivit unui comunicat al IPJ Gorj, în cursul nopţii de marţi spre miercuri, poliţiştii au fost sesizaţi prin apelul 112 de un tânăr de 18 ani, din oraşul Tismana, care, schimbându-şi vocea, a relatat că este femeie şi, în timp ce se afla la un grătar, pe Valea Tismanei, patru bărbaţi ar fi încercat să o violeze.

„Aflarea automată a numărului şi locaţiei apelului a făcut posibilă identificarea tânărului, care se afla la intersecţia DJ 672 cu DC Gornoviţa, împreună cu alţi tineri, care consumau alcool. Gluma proastă l-a costat pe tânăr 4.100 lei, pentru că a fost amendat cu 4.000 lei pentru apelare abuzivă a numărului unic pentru apeluri de urgenţă 112 şi cu 100 de lei pentru consumul de alcool în spaţii publice neamenajate”, se arată în informarea IPJ.

Aceeaşi sursă precizează că, de la începutul anului, la nivelul IPJ Gorj au fost primite 1.714 apeluri de urgenţă nejustificate, abuzive sau neconfirmate. De cele mai multe ori, apelanţii identificaţi au fost sancţionaţi de poliţişti, conform legislaţiei în vigoare.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și