Președintele USR va ajunge la Memorialul Victimelor Comunismului și al Rezistenței din Sighetu Marmației la ora 15,30.

De la ora 16,30, Dan Barna se va afla printre sigheteni, pe Pietonala din centrul orașului. Va fi o ocazie pentru cetățeni de a-i adresa întrebări și de a semna pentru a-i susține candidatura la funcția de președinte al țării. Conform legii, Dan Barna, la fel ca orice candidat la această funcție, are nevoie de 200.000 de semnături pentru a-și înscrie candidatura.

O jumătate de oră mai târziu, Dan Barna va porni spre Baia Mare. Pe drum, se va opri la Căminul de bătrâni din Baia Sprie (ora 18), unde va sta de vorbă cu vârstnicii, îi va asculta și le va spune o vorbă bună.

De la ora 18,45, în sala de conferințe M1 a Centrului de Afaceri Millennium din Baia Mare, reprezentanții mass-media sunt invitați la o conferință de presă. Jurnaliștii vor avea ocazia să afle în mod nemijlocit care este programul candidatului Alianței USR Plus la președinție și să îi adreseze întrebări.

După ora 19, în Piața Libertății, Dan Barna se va afla printre băimăreni, pentru a dialoga și pentru a strânge semnături.

Vizita președintelui USR în Maramureș se înscrie în programul caravanei care străbate țara pentru a lua pulsul electoratului și pentru a strânge numărul de semnături necesare înscrierii candidaturii lui Dan Barna.

USR Maramureș

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și