"A fost o perioadă extraordinară pentru mine în administraţie, atât ca ministru cât şi la Cotroceni, lângă Traian Băsescu, în momentele cheie din 2012 şi 2013. Pentru viitor, mă înscriu în Partidul Mişcarea Populară pentru a-l creşte şi a-l face puternic", a notat Daniel Funeriu.

Acesta a mai menţionat că intenţionează să solicite colegilor să-i acorde încredere pentru a reprezenta PMP în Parlamentul European împreună cu cât mai mulţi candidaţi.

"Îi invit pe cei care cred într-o Românie modernă şi cu fruntea sus să vină lângă noi. Asta e calea", a mai afirmat Funeriu.

Preşedintele Traian Băsescu a semnat, marţi, decretele şi deciziile de eliberare din funcţie de la data de 1 februarie pentru consilierii prezidenţiali Sebastian Lăzăroiu, Daniel Funeriu, Virgil Păunescu, Adrian Rădulescu şi Gabriel Berca.

Preşedintele a mai semnat, de asemenea, deciziile pentru eliberarea din funcţie a consilierilor de stat Maria Bitang, Raluca Boboc şi Daniel-Andrei Moldoveanu, tot începând cu data de 1 februarie.
Surse politice au declarat luni că unii foşti consilieri de la Cotroceni printre care Adrian Rădulescu şi Gabriel Berca ar putea să demisioneze pentru a se înscrie în Partidul Mişcarea Populară.
Aceste informaţii au fost vehiculate în contextul în care Curtea de Apel Bucureşti urmează să se pronunţe în zilele următoare în cazul apelului privind înregistrarea Partidului Mişcarea Populară.

Citește și