Polițiștii de la Secția Vadu Moldovei au fost sesizați telefonic, vinerea trecută, de un bărbat din Fântâna Mare că în ziua respectivă a mers la un teren pe care îl deține în proprietate pentru a strânge fânul, iar ulterior, în timp ce era plecat să caute o mașină pentru transport, cei 46 de baloți de fân au dispărut, scrie Monitorul de Suceava.

Polițiștii au început căutările chiar în acea seară, iar sâmbătă dimineață, în timpul patrulării la Fântâna Mare, au identificat, la o distanță de aproximativ 500 metri, pe un teren paralel, un număr aproximativ egal de baloți.

Polițiștii l-au chemat pe reclamant la fața locului. Proprietarul a declarat că și acel teren îi aparține și a făcut o confuzie pe fondul consumului de alcool din ziua precedentă.

Polițiștii urmează să-l amendeze pentru „alarmarea publicului, a organelor specializate pentru a interveni în caz de pericol ori a organelor de menţinere a ordinii publice, prin darea semnalelor de pericol sau, după caz, prin solicitarea intervenţiei la faţa locului, fără motiv întemeiat”.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet