În această perioadă am lucrat, respectiv am fost la conducerea SPG Urbana( fosta secție de întreținere și reparații străzi municipale), perioadă în care pe lângă întrețineri curente au fost realizate modernizarea mai multor străzi: Solovan, General Mociulskhi, Primăverii, Pintea Viteazu, Nicolae Grigorescu, Zimbrului, B-dul Independenței, Eroilor, Decebal, Arieșului, Balc Vodă.

Am propus, inițiat conceptul și realizarea celor 3 „ sensuri giratorii”, respectiv cel din Big, în zona pompieri și cel din Cuza Vodă.

Am înființat SPG URBANA, începând cu denumirea adusa Serviciului Public de Gospodarire „URBANA” și dotărilor lui cu toate utilajele necesare bunei desfășurari a activității acestuia ( autobasculanta de 16 to si 8,5 to, excavatoare, tractor, autoutilitară, mașina de turnat asfalt, automobil etc). Am construit o baza de producție care a fost dotată cu stație de producere a asfaltului, stație de necesitate maximă pentru orașul nostru la aceea dată și fără de care drumurile municipului nu puteau fi reparate.

În perioada de 6 ani cât am coordonat activitatea de investiții la nivelul primăriei municipiului Sighetu Marmației am avut o colaborare de excepție cu primarul Eugenia Gogea, iar rezultatul a fost concretizată, prin asfaltarea mai multor străzi. S-a realizat asfaltarea celor 3 străzi care fac intrarea în oraș prin obținerea finanțării de la Ministerul Transporturilor.

Perioada pe care o prezint a fost considerată o perioadă de glorie, prin construirea unui număr de 8 blocuri ANL și 2 blocuri sociale. Toată documentația și urmărirea execuției a fost realizată de subsemnatul, care consider că am o mare experiență în gospodărirea și dezvoltarea orașului.

Mă întreb, care ar fi fost nivelul municipiului dacă realizările enunțate ar fi continuat și ulterior? Câte blocuri ANL și blocuri sociale avea posibilitatea municipiul Sighetu Marmației să realizeze? întrebări la care numai cei care au condus destinele comunității pot răspunde, primarii aleși cu bună credință de locuitorii acestui oraș minunat.

Candidez din partea ALIANȚEI LIBERARILOR ȘI DEMOCRAȚILOR PENTRU EUROPA – fiind președintele filialei Sighetu Marmației

Realizările partidului ALDE la nivel național

Guvernarea condusă de dl. Tăriceanu a dus la o creștere economică a României și la un trai mai bun pentru români. S-au dublat pensiile, a crescut salariul profesorilor cu 50%. În fiecare an a crescut salariul minim pe economie cât și creșterea salariilor din toate domeniile.
Din momentul intrării la guvernare alături de PSD s-au realizat mai multe măsuri, ca :

- Creșterea salariilor trei ani la rând

- S-a aprobat legea salarizării unitare în sectorul bugetar prin creșterea semnificativă a salariilor în sistemul sanitar,

- Creșterea pensiilor cu 60%

-Neimpozitarea pensiilor mai mici de 2000 lei iar cele de peste 2000 lei impozitarea cu 10%. Renunțarea la plata CAS pentru toți pensionarii, dublarea alocațiilor la copii iar de la 1 septembrie 2020 creșterea pensiilor cu 40%. Aprobarea unei noi legii a pensiilor din anul 2021

- Scăderea impozitelor pe dividende de la 16% la 5%

- Creșterea salariului minim, asfel: în anul 2015 acesta era de 1050 lei iar în anul 2019 salariul minim este de 2080 lei.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News
Patch-uri Custom Constan?a

Citește și